Glow FM zwaait Joost Swinkels definitief uit

Joost Swinkels (19) neemt na bijna drie jaar afscheid van Glow FM. De Eindhovense radiojock maakt de definitieve overstap naar Qmusic. Swinkels begon zijn radiocarièrre bij Glow FM in het weekend en maakte eind vorige zomer de overstap naar de Glow Evening op dinsdagavond.

Swinkels begon te gelijktijdig met zijn avontuur op Glow FM ook aan het opleidingstraject bij Qmusic in Amsterdam. Door het volgen van de zogenaamde Q-college was hij al vaak als invaller te horen op de commerciële zender. Vorig najaar kreeg Swinkels een vast programma in het weekend.

Doordat de Eindhovenaar in het weekend op de commerciële zender te horen was, verhuisde hij bij Glow FM naar de dinsdagavond. In februari nam Thomas Diederen de uren van Swinkels op dinsdagavond over omdat de Eindhovenaar stage moest lopen. Tijdens zijn stage heeft de voormalig Glow Evening presentator de mogelijkheid gekregen om meer voor de landelijke zender te gaan doen.

Glow FM is trots op Joost Swinkels dat hij zijn radio ambities verder kan nastreven bij Qmusic. Daarnaast zijn we dankbaar dat de Eindhovenaar zijn eerste stappen in radioland bij Glow FM heeft gezet. Swinkels gaat nu eerst afstuderen aan het Sint Lucas College in Eindhoven om zich vervolgens volledig te concentreren op zijn nieuwe baan.

Tijdens Wish Radio van 30 juni tot en met 2 juli maakt Joost Swinkels voor het laatst een radioprogramma op Glow FM.