(AFGELOPEN) Win kaarten voor Ultra Urban Festival

Glow FM stuurt je weer naar Ultra Urban Festival deze week! In Glow Evening en WieKentRory sturen we je naar het dikste urban feest van Eindhoven. Het enige wat je hoeft te doen is te sms’en of een berichtje te sturen via de Glow FM app.

Sinds de zomer van 2016 timmert Ultra Urban Festival flink aan de weg in het Beursgebouw van Eindhoven. Hun doel is om je ‘The next level’ in de urban scene te brengen. Met de waanzinnige line ups die ze elke keer presenteren, lukt dat meer dan goed.

Deze editie hebben ze Broederliefde, Ali B, Boef, Ronnie Flex, Sevn Alias, F1rstman, DYNA, Bollebof, SBMG en Afro Bros uitgenodigd. Niet genoeg? Dit is ook maar nog de helft van de programmering, het heet niet voor niets Ultra Urban Festival toch.

De kaarten gaan we zoals elke keer hard en daarom geven wij elke dag een set kaarten weg tussen 19:00 en 21:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Het enige wat jij hoeft te doen is: GLOW+ULTRA URBAN+je naam naar 3010 te sms’en of via de Glow FM app te sturen. Veel makkelijker kunnen we het niet maken