Danskraker 21 oktober 2017: VASSY & Afrojack ft. Oliver Rosa – LOST

Voor de track “LOST” werken de Australische zangeres VASSY, de Nederlandse dj en producer Afrojack en opkomend Nederlands talent Oliver Rosa samen. Een heerlijke samenkomst van pop en dancemuziek dankzij VASSY’s krachtige vocalen en de sterke melodielijnen staat de track als een huis. VASSY is geen onbekende in de dance . Vorig jaar scoorde ze in de VS een hit met “Nothing To Lose” met een #1 notering in de Billboards Dance Club Charts en op de Amerikaanse radio.

Ook de samenwerking op “Secrets” met Tiësto en KSMHR deed het goed en bereikte in 24 landen de 1e plek in de charts. Met die track sleepte VASSY een IDMA (International Dance Music Award) binnen voor ‘Best Electro House Record’ in 2016. En als je nog twijfelt aan haar kwaliteiten dan is er nog de track “Bad” met David Guetta en Showtek, die als meer dan 1 miljard keer is gestreamd en twee miljoen keer werd gedownload. Ook hiervoor won ze een IDMA voor ‘Best Electronic Vocalist’ in 2015.

Afrojack is één van de drijvende krachten van de Nederlandse en internationale dancescene. Hij heeft samengewerkt met o.a. David Guetta, Steve Aoki, Diplo en Pitbull. Hij won met David Guetta een Grammy voor hun remix van Madonna’s “Revolver” en staat overal ter wereld op de grootste festivals en in de beroemdste clubs. Afrojack scoorde recent ook nog een #1-hit op de Amerikaanse radio met “Another Life”, opnieuw een samenwerking met David Guetta.

Oliver Rosa is de 3e in dit lijste van samenwerkende artiesten op “LOST”. Hij is al vanaf jonge leeftijd actief met muziek en speelt piano, drum en gitaar. Zijn passie ligt in elektro house en ook het dj-en heeft hij zich eigen gemaakt. In 2014 komen we zijn naam tegen op “Pinball”, een samenwerking met Shermanology en John Christian. Een jaar later prijkt zijn naam achter “Monday”, een track op “The Next Generation” EP die wordt uitgebracht op het Wall-label van Afrojack. Met diezelfde Afrojack en Vassy maakt hij nu indruk met het nummer “LOST”.