Danskraker 17 februari 2018: Firebeatz X Peppermint ft. Aidan O’Brien – Everything

Wat voor Tim Smulders en Jurre van Doeselaar ooit begon als een studieproject aan de Rockacademie in Tilburg is intussen uitgegroeid tot een ware internationale sensatie.

De grote wereldwijde doorbraak kwam voor de mannen achter Firebeatz in 2012 doordat BBC Radio 1-dj Pete Tong hun single “Just One More Time Baby”, een samenwerking met Chocolate Puma, omarmde. Datzelfde jaar volgde de enorme Beatport-hit “Dear New York” en de rest is geschiedenis. Inmiddels treden de twee op in alle uithoeken van de wereld.

De Beste Singer-Songwriter

Voor hun nieuwe track “Everything” werkt het Tilburgse DJ- en producerduo Firebeatz samen met DJ Peppermint en de Nederlandse singer-songwriter Aidan O’Brien, bekend van het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Resultaat is dat in de track “Everything” letterlijk alles samenkomt.

Het duo zegt daar over: “Soms komt alles samen, zoals een toevallige ontmoeting met een muzikant op het vliegveld van New York. Dat was de inspiratie voor deze track. Samen zijn we in Nederland de studio ingedoken met uiteindelijk “Everything” als eindresultaat. Een knaller van een plaat; we kunnen niet wachten om de track aankomende periode op alle gigs en festivals te draaien en het publiek uit hun dak te zien gaan.”