Danskraker 12 mei 2018: Don Diablo ft. Calum Scott – Give Me Love

Don Diablo breekt in 2002 wereldwijd door, als hij al vijf jaar bezig is met het produceren van tracks. Twee jaar later verschijnt zijn debuutalbum, “2 Faced”.

In de jaren die volgen maakt hij remixen voor onder andere P!nk, Mika, Public Enemy en Chemical Brothers. Zelf scoort hij verscheidene noteringen in de tipparade, maar geen daarvan bereikt de Top 40.

In 2015 richt Diablo het label HEXAGON op en de eerste release is zijn remix van Alex Adair’s “Make Me Feel Better”. De track staat meer dan twee weken op nummer 1 op Beatport. In 2015 volgt meer succes in de vorm van een samenwerking met Tiesto met wie hij nummer “Chemicals” maakt.

Op de DJ Mag top 100 lijst komt Don Diablo in 2014 binnen op 82, waarna hij een jaar later klimt naar de 30e positie en de award voor snelste stijger van het jaar ontvangt. In 2016 eindigt Don Diablo op de vijftiende positie en afgelopen jaar steeg hij 4 plekken naar positie 11.

Op 9 februari jl. kwam zijn 2e album genaamd Future uit met daarop samenwerkingen met Ansel Elgort, Nina Nesbitt, Betty Who, James Newman en met ARIZONA. Van dat album komt nu de nieuwe track “Give Me Love” uit, waarop hij samenwerkt met Calum Scott.