Team Beat It uit Veldhoven heeft genoten van Roparun

Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven. Dat is het motto van de Roparun, waar teams in estafettevorm vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam lopen om geld op te halen voor mensen met kanker. En één van die teams komt uit Veldhoven: Team Beat It.

Teamcaptain Luc Bekers (26) van team Beat It heeft de Roparun nu voor de vijfde keer gelopen, waarvan het de derde editie is met zijn huidige team. Met sponsoracties hebben ze geld opgehaald voor de Roparun, waarvan de verkoop van Brabantse worstenbroodjes de grootste was.

Fantastische Roparun

3500 Stuks gingen als warme broodjes over de toonbank voor een euro per stuk. “Dus dat tikt lekker aan! En als alle ruim 300 teams zoveel ophalen, is er een mooie opbrengst voor de Roparun”, zei een trotse teamcaptain in de middagshow van Glow FM.

Een paar kleine feitjes over deze Roparun voor team Beat It: het weer was dit jaar perfect, waar teamcaptain Luc in het verleden wel eens in tropische hitte of subtropische moessons heeft gelopen; in Nederland was het ontvangst in de dorpen fantastisch; de kampplekken voor volgend jaar zijn al gereserveerd en het was een fantastisch weekend met iedereen die heeft meegedaan.

Met het hele team door een SUPER TOFFE doorkomst in het mooie Zutphen! Mega veel mensen en 8 km aan kaarsjes langs de route!!

Geplaatst door Beat it op zondag 20 mei 2018