Zwarte Zaterdag wordt dit je autotrack naar het Zuiden

Zwarte Zaterdag staat weer voor de deur! De drukste zaterdag op populaire vakantieroutes van en naar het zuiden valt dit jaar op zaterdag 4 augustus. En deze track ga je dan gegarandeerd horen op de autoradio bij onze zuiderburen.

De nieuwste rammer van The Chainsmokers is een ideale zomertrack voor in de auto. Niet te zwaar voor het rechter voetje, maar wel heel erg fijn om kilometers mee te maken. Bij onze zuiderburen zelfs een absolute tip voor in de auto deze zomer.

Der Dicke

De titel die je moet onthouden is Side Effects en omdat we bij Glow FM ook wel snappen dat je erg veel zin hebt in je vakantie aan de Franse of Spaanse kust, krijgt deze track bij ons ook de nodige support. Je gaat hem immers gegarandeerd op je autoradio horen als je komende zaterdag in één van de terrorfiles naar het zuiden staat.

Je kan natuurlijk in de stemming komen door de YouTube-clip op repeat te zetten of Spotify lekker te laten loopen, maar de kans is ook zeer aanwezig dat je ‘m deze week al vaak gaat horen. Glow FM-DJ’s Rory Jonkergouw tijdens je lunchpauze en Mario Kwaytaal in Middag Mario supporten deze zomertrack ook. Dan kun je alvast wennen aan deze fijne nieuwe zomerklapper.