Dit is de nieuwe programmering van Glow FM

Gelukkig Nieuwjaar

Om te beginnen wensen wij je uiteraard een Gelukkig Nieuwjaar! Ons goede voornemen is om ook in 2019 weer ‘Hits Till It Hurts’ te draaien, je bij te praten over alles wat er gebeurt in de regio Eindhoven dat voor jou belangrijk is en heel veel kaartjes weg te geven voor de lekkerste feestjes, vetste festivals én alle thuiswedstrijden van PSV. We doen dat met een nieuwe programmering!

In de ochtend blijf je wakker worden met Elger van der Wel en zijn ‘Ochtendshow van Eindhoven’. Tussen 9:00 en 10:00 uur openen we de werkdag officieel met een uur lang ‘Dansen op je Bureau’, waarna Jasper Stads het stokje overneemt.

Rory Jonkergouw blijft bij je tijdens de lunch, waarna tussen 14:00 en 16:00 uur Joris Mosterdijk voortaan zorgt voor wat extra energie. Hoogtepunt is misschien wel de nieuwe middagshow met Niels van der Veen! Je hoort hem voortaan maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur.

Ook de vrijdag van Glow FM is helemaal nieuw. Dennis Hoogeveen warmt je op voor het weekend tussen 14:00 en 16:00 uur, gevolgd door de Vrijdagmiddagshow. Bodi Greefhorst is voortaan te horen tussen 19:00 en 21:00 uur. waarna Hans Wage & Rory Jonkergouw de studio afbreken met ‘Viva la Vrijdag’. De nacht van vrijdag op zaterdag ga je uiteraard dansend in dankzij Collin Beijk met ‘Mixed Up’.

Enkele andere hoogtepunten van de nieuwe programmering zijn de nieuwe donderdagavond. Jarno van der Wielen presenteert dan de ‘Glow Evening’ en Luuk van den Braak de late avond, waarna zoals je gewend bent Bodi Greefhorst de avond afsluit.

Op zondag hoor je tussen 16:00 en 18:00 uur de nieuwe zondagmiddagshow ”t Is Weer Zo’n Dag’ met Gijs Laureijs, Marcel van der Steen en Milou Emmerink. Tussen 22:00 en 23:00 uur ’s avonds hoor je voortaan ‘Patrick in de Avond Extra’ met de lekkerste urban in de mix.

De complete programmering vind je hier.