Glow FM = King: Volg Koningsdag 2019 live op Glow FM

Eindhoven is de Koningsdaghoofdstad van het zuiden. Overal in de stad zijn feestjes te vinden. Wat dacht je van Royal Dutch Eindhoven op het Stadshuisplein, het King-S Festival op Strijp S en This=Music op het Lichtplein? Daarnaast is natuurlijk feest op het Catharinaplein, het Stratumseind en bij het station.

Als je niet de hele dag stad ingaat, maar toch niks van Koningsdag 2019 wil missen, zet dan je radio op Glow FM. Wij doen vanaf 12:00 uur ’s middags live verslag van alle oranjefeestjes in de stad. Albert, Annemarie, Collin, Jasper, Marcel, Maurits en Rory lopen door de stad en zullen ervoor zorgen dat je Koningsdag in Eindhoven volgt alsof je er zelf bij bent.

De programmering op Koningsdag 2019 is als volgt:
12:00u Jordy Graat
14:00u Dennis Hoogeveen
16:00u Rory Jonkergouw
18:00u Luuk van den Braak
20:00u Marcel van der Steen

Stiekem beginnen we ’s ochtends al… Jasper vertelt je tussen 10:00 en 12:00 uur waar je terecht kan in Eindhoven en hij houdt – niet onbelangrijk – ook het weer voor je in de gaten.

Overigens kun je ook vrijdagavond al een feestje vieren in Eindhoven. Van 19:00 tot 1:00 uur begint Royal Dutch bijvoorbeeld alvast op het Stadhuisplein. Elger belde vrijdagmiddag alvast met de organisatie over wat je kunt verwachten.

Het volledige programma voor Koningsdag in Eindhoven vind je op EindhovenIsKing.nl.