Win een heel weekend lang feesten op Wish Outdoor! [afgelopen]

Je hebt toffe prijzen, je hebt keigave prijzen en je hebt de winactie van het jaar: Die van Wish Outdoor 2019, want Glow FM stuurt je een heel weekend naar dit eindbazen festival in Beek en Donk.

Drie volledige dagen Wish + een reservering op Camp WOW liggen klaar voor jou én een vriend of vriendin. Het enige wat nodig is, is dat je al je afspraken, verjaardagen, bar-mitswa’s, het afzwemmen van je cavia, trouwdagen en bezoeken aan je schoonmoeder op 5, 6 en 7 juli afzegt. En uiteraard dat je naar Glow FM blijft luisteren.

En wat kan je dan tijdens Wish Outdoor verwachten? Een hoop gekkigheid, Brabantse gezelligheid, hapjes en drankjes en wij zijn er ook bij met een radiostudio op het terrein. Leuk, maar wie zorgen er voor de dansjes? Brennan Heart, Kraantje Pappie, Maan, Lucas & Steven, De Jeugd van Tegenwoordig, Puinhoop Kollektiv, Bløf, Bizzey, Davina Michelle, Maan, La Fuente, The Partysquad, FeestDJRuud keert terug van zijn pensioen en ene Guus Meeuwis is er ook bij!

Alleen op basis van deze bizarre line up moet je bij Wish Outdoor willen zijn! Maar als je nog niet overtuigd bent dan kunnen we dat ook hier tot in detail voor je uitleggen.

SMS ‘GLOW + WISH + je naam’ naar 3010 of gebruik de Glow FM App

Let op! De minimumleeftijd voor dit festival is 18 jaar.

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.