Ben jij bij de volgende Europese winst van PSV? [afgelopen]

PSV gaat lekker in de Europa League. Donderdagavond komt het Oostenrijkse LASK Linz op bezoek in Eindhoven. Jij kunt erbij zijn en Van Bommel naar een derde opeenvolgende Europese zege schreeuwen.

Het zijn drukke tijden voor het eerste elftal van PSV. In het weekend wordt er in de eredivisie gestreden om de titel en midweeks is er het Europese programma in de Europa League. Op beide terreinen doen de Eindhovenaren lekker mee.

Er werd in Europa al gewonnen in de poulefase van Sporting en Rosenborg, niet de eerste en de beste ploegen. Wat dat betreft zou LASK Linz geen probleem moeten zijn, maar alle steun is welkom. De Oostenrijkers zitten natuurlijk niet voor de sier in de Europa League.

Het belooft hoe dan ook een pittige week voor PSV te worden. Zaterdagavond spelen Van Bommel zijn mannen uit tegen FC Utrecht. Donderdag om 21:00 uur spelen ze tegen LASK Linz, waar jij dus bij kunt zijn, en volgend weekend komt het sterke AZ op bezoek.

Steun jij onze jongens tegen de Oostenrijkers? Wees er snel bij, want alleen op zaterdag en zondag maak jij kans op 2 kaarten! Elke dag gaan er 2 setjes kaarten naar een gelukkige PSV-supporter! Wat moet je doen?

SMS ‘GLOW + PSV + je naam’ naar 3010 of met de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.