Win kaarten voor PSV’s laatste Europese wedstrijd dit seizoen

PSV mag dan na de winterstop niet meer in Europa spelen, maar er staat donderdag nog wel een echte Europa League wedstrijd op het programma. Daar kan jij gewoon bij zijn dankzij Glow FM.

Van zaterdag tot en met de woensdag voor de wedstrijd geven we op Glow FM elke avond twee kaarten weg. Het is de laatste kans om PSV dit seizoen nog op Europees niveau in actie te zien. En met een beetje steun en geluk kunnen de Eindhovenaren de Europa League met opgeheven hoofd achter zich laten.

De focus gaat daarna helemaal op de Eredivisie en KNVB-Beker, want als Ajax steken laat vallen en PSV vindt weer het goede gevoel terug door bijvoorbeeld een klinkende overwinning tegen Rosenborg in eigen huis, wie weet wat er nog allemaal mogelijk is dan?

Dan wil je als echte PSV-fan natuurlijk wel kunnen zeggen dat je erbij was toen Van Bommel zijn mannen sportief revanche op zichzelf namen in Europa. Bij zijn is zoals altijd, meemaken en dat is donderdag 12 december om 18:55 uur in het vertrouwde Philips Stadion. Wat je daarvoor moet doen?

SMS ‘GLOW + PSV + je naam’ naar 3010 of met de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.