Win kaarten voor PSV – PEC Zwolle [afgelopen]

Een vroeg kerstcadeau van Glow FM: Kaarten voor de wedstrijd van PSV tegen PEC Zwolle zaterdagavond. Wij gaan er vanuit dat de Eindhovenaren ons op doelpunten trakteren na een moeizaam 2019. Iets met een kerstgedachte!

We gaan het niet mooier maken dan het is. Voor de PSV-supporters waren het niet de leukste weken, maar na regen komt op den duur altijd zonneschijn. Goede kans dat de nieuwe coach ons PSV weet inspireren en het jaar toch nog positief afgesloten kan worden.

Tegen PEC Zwolle moet dat gewoon lukken, zeker met jouw hulp vanaf de tribune. Wij zorgen voor de kaartjes, jij zorgt voor de support en PSV zorgt voor de doelpunten. Op dit moment staat Willem II boven de Eindhovenaren en dat kan niet, er is er maar één de beste van Brabant nondedju! Met alle respect voor de puike prestatie van de Tricolores natuurlijk.

Zet hem in je agenda: Zaterdagavond 19:45 uur in het Philips Stadion de wedstrijd PSV – PEC Zwolle, met drie punten als resultaat. Kop op, schouders eronder, want eendracht maakt immers macht! Hoe je die kaarten wint? Heel simpel:

SMS ‘GLOW + PSV + je naam’ naar 3010 of met de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.