Sophie Francis elke zaterdagavond op Glow FM met Beyond Radio

Sophie Francis komt met haar radioprogramma Beyond Radio naar Glow FM. Je hoort de internationale DJ/producer uit Sint-Oedenrode elke zaterdagavond van 23:00 tot en met middernacht op Glow FM.

Beyond Radio is een selectie van de 21-jarige Sophie Francis haar favoriete clubtracks van dit moment. Elke week reizen we dus muzikaal met haar mee over de wereld tijdens haar tours langs de verschillende clubs en festivals. Ze vertelt je zelf, gewoon in het Nederlands, welke platen ze draait en waarom ze die zo tof vindt en ze houdt je op de hoogte van haar tour en releaseschema in Beyond Radio.

Je kent Sophie Francis als één van de weinige vrouwelijke DJ’s uit Nederland die echt internationaal aan het touren is. Ze bracht onder andere tracks uit op het grote Spinnin Records, Smash the House en Future House Music. Wellicht dat je tracks van haar kent als Walls, Lovedrunk, Without You, Stay Up, Weekend Love en On My Way. Allemaal nummers die je regelmatig op Glow FM voorbij hebt horen komen.

Dat Sophie Francis haar show op Glow FM te horen is, is eigenlijk heel logisch. Ze komt uit Sint-Oedenrode, een echt Brabants dorp vlak boven Eindhoven en net als Sophie Francis barsten we van de energie. En die energie van 21-jarige DJ ga je zeker terughoren in Beyond Radio. De zaterdagavond wordt echt een feestje! Mis het niet elke zaterdagavond van 23:00 tot en met 00:00 uur op Glow FM.