Win kaarten voor de eerste thuiswedstrijd van PSV in 2020 [afgelopen]

PSV speelt zondagmiddag haar eerste thuiswedstrijd van 2020 en daar kan jij gratis bij zijn. Bij Glow FM geven we namelijk weer de hele week kaarten weg in Glow Evening!

Nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen. Al moet gezegd worden dat de 1-1 tegen VVV Venlo natuurlijk wel een behoorlijk valse start was, ook al was die gelijkmaker van Dumfries wel erg lekker in de slotseconden en speelden de Eindhovenaren lang niet slecht in de eerste helft.

Met jouw steun komt het thuis tegen FC Twente vast wel goed, eendracht maakt immers macht! Een cliché in Eindhoven, maar wel waar! Ook al staat nummer twee AZ zes punten los van PSV, met nog een hele competitiehelft is die tweede plek gewoon haalbaar.

Ook al lijkt Ajax met twaalf punten voorsprong volledig uit het zicht, we hebben de afgelopen jaren wel gekkere dingen gezien in de eredivisie, niet? Wie weet begint er zondag om 16:45 uur wel een onwaarschijnlijke reeks van de Eindhovenaren? Daar was jij dan bij toen het begon!

Afijn, jij kan er dus dankzij Glow FM zondagmiddag bij zijn in het Philips Stadion en ook al heeft Faber zijn ploeg het nog niet echt laten zien, wellicht helpt het warmdraaien in de KNVB-Beker donderdag tegen NAC een beetje en wordt het zondag een feestje!

SMS ‘GLOW + PSV + je naam’ naar 3010 of met de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.