Win kaarten voor de Brabantse derby PSV – Willem II [afgelopen]

Wie wordt de beste club van Brabant dit seizoen? PSV en Willem II gaan dat zaterdagavond uitvechten in het Philips Stadion en jij kan daarbij zijn!

Waar PSV dit seizoen erg stroef draait en nog echt alle zeilen bij moet zetten om tweede of derde te worden in de eredivisie, gaan de Tilburgers voor hun doen heel lekker. De Tricolores draaien mee in de top van de competitie en staan op dit moment vier punten boven de Eindhovenaren. PSV daarentegen had een moeilijke uitwedstrijd tegen Ajax, die met 1-0 verloren werd.

Volgens de ranglijst is Willem II dus nu even de beste club van Brabant, maar aan Faber en zijn mannen de taak om daar snel verandering in te brengen. Te beginnen met een klinkende overwinning in eigen huis waardoor er nog maar één punt achterstand is op de Tilburgers.

PSV kan je steun heel goed gebruiken, want het eerlijke verhaal is gewoon dat het niet draait. Een twaalfde man kan net dat verschil maken tussen winnen en verliezen. Dus schreeuw jij de Eindhovenaren zaterdagavond van 19:45 uur naar drie punten tegen hun directe concurrent Willem II? Wij regelen het voor je, want je wint de hele week in Glow Evening kaarten!

SMS ‘GLOW + PSV + je naam’ naar 3010 of met de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.