Win kaarten voor de uitverkochte topper PSV – Feyenoord [afgelopen]

De topper PSV tegen Feyenoord staat zondag op het programma en Glow FM zorgt ervoor dat je erbij kan zijn. De hele week zijn er kaarten voor deze uitverkochte wedstrijd te winnen in Glow Evening.

PSV lijkt zich herpakt te hebben na een bijzonder slechte periode. Er werd drie keer op rij gewonnen van Willem II, ADO Den Haag en Vitesse. Alleen zondag moet blijken of de Eindhovenaren weer echt terug zijn, want Feyenoord draait op dit moment goed en jaagt op nummer twee AZ in de competitie

Heeft Ernest Faber het lek boven en wordt er zondag in eigen huis gewonnen van de Rotterdammers? Dat zou heel fijn zijn, want Feyenoord staat slechts één puntje boven PSV. Winnen betekend dat de Eindhovenaren weer in de top drie van de eredivisie staan en over de ploeg van Dick Advocaat.

De topper is al weken uitverkocht, dus de enige manier om bij PSV – Feyenoord te zijn zondagmiddag om 14:30 uur, is door Glow FM te luisteren. Elke dag geven we tussen 19:00 uur en 21:00 uur kaarten weg, maar je kan de hele dag berichtjes sturen en wie weet ben jij er zondagmiddag bij als PSV weer terugkeert in de top van de eredivisie.

SMS ‘GLOW + PSV + je naam’ naar 3010 of met de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.