Jubileumfeestje Mr. Belt & Wezol in Mixed Up

Het duo Mr. Belt & Wezol viert een bijzonder jubileum vrijdagavond- en nacht. Hun honderdste Cuckoo’s Nest mix wordt uitgezonden. De DJ/producers zijn al jaren aan Glow FM verbonden. Het jubileum wordt gevierd met een vier uur lange resident mix in Mixed Up.

Mr. Belt & Wezol waren in augustus 2014 voor het eerst bij Glow FM te horen toen ze in Mixed Up hun tien favoriete platen van dat moment presenteerden. Nog geen jaar later kregen ze in GlowDeep op de vrijdag en zondagavond hun eigen residency.

Met hun carrière ging het ook wel lekker. Ze scoorden de ene na de andere clubhit, hun eigen feesten verkochten continue uit en ze hebben een dikke platendeal met Spinnin. Al snel werden Mr. Belt & Wezol echte vrienden van Glow FM. Zeker toen ze hun eigen tent op WiSH Outdoor kregen en Glow FM daar het officiële radiostation werd.

Tussentijds waren de twee mannen wel bij een ander radiostation te horen, maar de Cuckoo’s Nest mixen, vernoemd naar hun eigen clubavonden, keerden terug op het oude nest. De maandelijkse show was eerst in GlowDeep te horen en verhuisde later naar Mixed Up.

Mr. Belt & Wezol en Glow FM zijn inmiddels zeven jaar aan elkaar verbonden. Dat vieren we met een vier uur durende Cuckoo’s Nest vrijdag van 23:00 tot en met 03:00 tijdens een extra lange Mixed Up. Defected in the House begint daardoor eenmalig een uurtje later.

Mocht je nou na de uitzending lezen? We got your back, want onderstaand kan je de mix checken: