Ben van Kuringen nieuwe Mixed Up resident

Ben van Kuringen

Mixed Up heeft een nieuwe resident DJ. Het muzikale talent Ben van Kuringen uit Waalre wordt toegevoegd aan de line-up van het danceprogramma op vrijdagavond. Dat betekent dus nog meer toffe clubmuziek uit de regio waar je trots op kan zijn en het weekend goed mee kan beginnen.

Ben van Kuringen zijn debuut op Glow FM was al een paar maanden geleden bij collega Niels van Laarhoven op de donderdagavond. Niels mocht Ben namelijk inwerken en de twee raakten aan de praat. Een radio DJ en een club DJ die lekker platen aan het produceren is en uit Waalre komt. Een en één is twee en dus hoorde je vorig jaar al Ben van Kuringen met Carousel op Glow FM, die later zelfs Spotlight werd.

De muziek die hij produceert en aan je laat horen in Mixed Up is een mix tussen house, tech house en deep house. Zijn tracks werden al uitgebracht op labels als Future House Music en Soave Dusk. Ben lekker bezig dus.

Een paar weken geleden mocht de student aan de Herman Brood Academie zijn tweede Spotlight bijschrijven. Ben van Kuringen zijn nieuwste release Days Go By check je nog dagelijks op Glow FM. Aangezien Mixed Up een danceprogramma is waar regionaal talenten en top DJ’s hun thuis vinden, hoort iemand als Ben van Kuringen daar ook tussen.

Want studeren aan de Herman Brood Academie betekent wel iets. Even een klein lijstje van oud-studenten: Martin Garrix, Julian Jordan, Snelle, Meau, Rondé, Antoon, Sevn Alias en Nielson. Sterker nog, ook Mixed Up resident Collin Jax studeerde af aan deze muziekopleiding in Utrecht. Dus Ben van Kuringen zit op de juiste plek om ervoor te zorgen dat we nog heel veel van hem gaan horen.

En Ben van Kuringen horen, zijn resident mixen dan, dat doe je elke eerste vrijdag van de maand in Mixed Up op Glow FM.