(Actie voorbij) Win Tickets Voor Brabants Verbond!!

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat is te merken!

Ook bij Glow FM gaan wij daar met gestrekt been in om ervoor te zorgen dat jouw festivalzomer weer goed gevuld is. Dit doen wij door kaarten weg te geven voor verschillende festivals, je op de hoogte te houden van alle activiteiten in de omgeving van Eindhoven en soms ook op het festivalterrein zelf aanwezig te zijn zodat jij alles meekrijgt!

Daarom geven wij vanaf komende maandag 29 mei kaarten weg voor Brabants Verbond. Elke werkdag tijdens de Glow Evening tussen 19:00 en 21:00 maak jij kans op 4 kaarten voor Brabants Verbond hier in Eindhoven.

Brabants Verbond

Zaterdag 10 juni is het weer zo ver, Brabants Verbond, het zomercircus van Eindhoven met hoogstaande entertainment. Je kunt dit evenement vinden op de Karpedonkse Plas in Eindhoven. Het is een dag vol muziek, entertainment, gekkigheid en verbinding. Er wordt dan ook gezegd: ´Niks is te gek en niemand is te veel!´

Area’s

Er zijn maar liefst 6 area’s waaronder Herrie met Gerrie, Dorothy’s Disco, Purplex, Rewind, The Archive en De Kram. De muziekgenres die je daar kunt horen zijn House, Techhouse, Techno, Hardtechno, Disco, Hiphop/R&B en Hardstyle. En dan kun je denken aan artiesten zoals The Partysquad, K-liber, Jayh Jawson en natuurlijk de hardste dj van Brabant die de hele wereld over vliegt Ferreck Dawn!

Wil je er bij zijn?

Luister dan vanaf komende maandag 29 mei elke werkdag tussen 19:00 en 21:00 naar de Glow Evening en ga samen met 3 vrienden naar Brabants Verbond! Stuur vanaf maandag via de gratis Glow FM app een berichtje met “Verbond (spatie) je naam” en win die tickets!!

Download onze app via: app.glowfm.nl/download