Bob Schellens

Bob Schellens“Het is zo tof om iets te ontdekken en het in je programma te draaien. Dan kun je later zeggen dat je één van de eerste was!”

Een tikkeltje eigenwijs moet je wel zijn bij Glow FM. Bob begon al toen het radiostation nog E-FM heette. Vrijdagavond was de avond om keet te schoppen en gezellig met de luisteraar het weekend in te luiden.

Dit radiodier heeft een passie voor muziek ontdekken. Het maakt dan niet uit of het house of hiphop is. Als Bob iets ontdekt dan wil hij het meteen delen. Niks is dan zo prachtig om het op de radio te delen en reactie te vragen van de luisteraar.

Het liefst gaat Bob naar muziekfestivals. Iedereen komt daar om toffe muziek te horen en het naar hun zin te hebben. Niet is leuker om ‘per toeval’  in een zaal of tent te belanden waar een band of artiest optreed die onbekend is maar daar iets moois laat zien waar je kippenvel van krijgt. Lowlands, Solar, STRP festival, ja zelfs gaat hij ervoor naar IJsland om goede muziek te horen!

Bob presenteert samen met Patric Muris 3VOOR12 EINDHOVEN op de woensdagavond. Om de festivalsfeer te proeven wordt er  één keer per maand vanuit de Popei uitgezonden. De huiselijke popzaal op Strijp-S biedt live muziek en toffe gasten en vanuit daar groeit het voor veel artiesten. Eindhoven heeft veel talent en daarom moet dat op woensdagavond op Glow FM te horen zijn!

Bob Schellens presenteert afgewisseld met Patric Muris op Woensdagavond 3VOOR12 EINDHOVEN tussen 21 en 23 uur.