Dennis Hoogeveen

Dennis Hoogeveen

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Een drumstel zonder trommels en bekkens. Maar.... dat slaat toch nergens op? Nee idd

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Zelf iets koken, er achter komen dat een mens dit niet verteren, het weg tyfen en dan een pizzaatje bellen

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

6.9

Favoriete liedje

DragonForce met Through The Fire And Flames

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Aangezien ik niet ontslagen wil worden beroep ik me op mijn zwijgrecht

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Mijn dealer bellen. Mijn autodealer... ja.

Studeren en een radioprogramma op Glow FM is een pittige combinatie. Dat vond deze ex-student vorig jaar uit nét nadat hij moest stoppen omdat hij nooit voor college kwam opdagen.

Volgens de meeste studenten is brak zijn en studeren een prima combinatie. Daar denkt Dennis toch zeker anders over. 

Vroegâh

Opgegroeid in het kleine dorpje Zevenaar, dat tegen de Duitse grens aan ligt bij Arnhem, had deze vak idioot sinds zijn 4de levensjaar een droom; radio DJ worden! Sindsdien is hij veel muziek gaan luisteren, ook muziek die je niet verwacht bij een klein jongetje. Toen zijn tante aan de 7 jarige Dennis vroeg wat zijn lievelingsliedje was begon hij in een kamer vol visite keihard SEXBOMB te zingen. Niet zo handig, maar 10 jaar later is dit nog altijd een leuk verhaal voor zijn ouders om aan te halen als hij een meisje mee naar huis neemt.

Tegendraadse Puber

De pubertijd begon en het begon toch echt wel te kriebelen. Toen begon het op de zolderkamer van een vriend. Na jaren van oefenen en vele afwijzing-… oh ik zie al wat je denkt… nee. NEEE! Zo was het totaal niet! We maakte gewoon radio! Gadverdamme… na jaren van oefenen MET RADIO MAKEN en vele afwijzingen verder mocht hij beginnen bij de lokale omroep van Zevenaar: Favoriet FM. Hier heeft hij alle beginnersfouten gemaakt en toen was hij er klaar voor. Het echte werk.

Glow FM

Net klaar met de middelbare school wist hij dat hij wilde sturen. Oké. Studeren. Leuk. Maar wat? Na veel wikken en wegen en 3 keer totaal het roer omgooien was het eindelijk duidelijk. Het werd Software Science in Eindhoven. Of hij voor Eindhoven heeft gekozen voor Glow of dat het toevallig zo uitkwam is een vraag die Dennis tot op de dag vandaag weigert te beantwoorden. Hoe dan ook, hij kreeg het aanbod om dagelijks tussen 2 en 4 programma te maken en heeft dit met beide handen aangegrepen. Na 3 keer stamelend te vragen of we het echt wisten heeft hij ja gezegd en zo geschiedde.