Elger van der Wel

Elger van der Wel

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Klavecimbel. Google maar even wat dat is

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Zelf koken. Sterker nog: ik vind het heerlijk om lekker in het keuken te staan en de perfecte hamburger of lasagne te maken!

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

Om heel eerlijk te zijn: ik heb het de afgelopen twee jaar niet aangedurfd om die koffie te proberen...

Favoriete liedje

met

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Hij zorgt dat ik me als dertiger jong voel binnen het team van Glow FM

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Een eigen radiostation beginnen. No joke

Hij is die collega die ’s ochtends altijd net iets te vrolijk is. Daarom sluiten we hem van 10:00 tot 12:00 uur op in de studio van Glow FM.

Geboren werd hij in Den Bosch, studeren deed hij in Enschede, werken doet hij in Amsterdam en wonen doet hij in Utrecht. Hij wilde zijn lijstje steden nog wat completer maken dus heeft Elger Eindhoven uitgekozen om een radioprogramma te presenteren.

Om zijn hypotheek te betalen doet hij allemaal nerd-dingen en zo voor OK GO, maar stiekem was radio zijn eerste liefde. Hij maakte programma’s op diverse online radiostations, presenteerde het studentenprogramma op Enschede FM en is één van de oprichters van Kermis FM in Tilburg.

In het najaar van 2014 ging hij op zoek naar een nieuw radio-avontuur en vond dat bij Glow FM. Daar hadden ze nog een plekje in de programmering, maar dan moest hij wel een programmanaam hebben. “Op zaterdag heb ik weekend, dus laten we het ‘Elger Heeft Weekend’ noemen”. was zijn reactie. En zo geschiedde.

In het voorjaar 2015 was hij goedgekeurd om door te schuiven naar de doordeweekse programmering. ‘Elger Heeft Weekend’ werd daarmee ‘Elger Werkt’ en je hoort hem nu maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur op Glow! Daarnaast hoor je hem op donderdagavond, samen met Jasper en Lisa, in Voor Het Te Laat Is van 21:00 tot 23:00 uur.