Gijs Laureijs

Gijs Laureijs

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Snaredrum. Eigenwijs maar fijnbesnaard

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Zelf koken natuurlijk!

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

Geen idee. Ik pak altijd Cup-a-Soup

Favoriete liedje

met

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Oud maar goud

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Een huis in de Oostenrijkse sneeuw kopen en eentje aan een zonnig strand en daartussen op en neer reizen met mijn beste vrienden

Dancemuziek is het helemaal.

Hij kan niet dansen en niet zingen, maar is toch verslaafd aan muziek. Dan heb je maar twee opties: iets doen met radio of draaien. Gijs had last van keuzestress en deed het allebei.

Het begon allemaal in de kelder in een huis in het pittoreske Knegsel. Met een oude cd-speler, een krakende walkman en een mengpaneel uit het jaar melkbus draaide hij plaatjes tot zijn ouders er gek van werden. Alles kwam voorbij, van jazz tot hardrock.

Op zijn zestiende kwam hij in aanraking met bier (dat mocht toen gewoon nog), vrouwen, feesten en bovenal met dancemuziek. Dit was het helemaal voor hem, hij ging draaien op feestjes en festivals in de buurt. Een verdwaalde Glow FM jock zag hem daar staan en trok hem mee naar de studio.

Nadat hij die vakkundig had afgebroken met een livesetje zag MidKnight Mixtape, niet veel later, het levenslicht. Iedere zaterdagavond tussen 20:00 en 22:00 mixt Gijs de lekkerste house, deephouse, techno en progressive aan elkaar.

En ben je zaterdagavond net iets te ver gegaan? Dan zorgen Milou, Marcel en Gijs op zondag tussen 16:00 en 18:00 voor de nodige afleiding met: ‘Tis Weer Zo’n Dag.