Jeffrey de Wit

Jeffrey de Wit

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Gitaar

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Zelf koken, uren bezig zijn en dan alsnog alles verpesten.

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

3,1

Favoriete liedje

met

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Kaal

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Niet bij de radio werken

Jouw ideale avondbesteding met nieuwe muziek, slap geouwehoer en een dosis gezelligheid. Jeffrey heeft er iedere maandagavond nét zoveel zin in als jij!

In 1991, toen Queen, Vanilla Ice en de Golden Earring populair waren werd Jeffrey geboren in het altijd gezellige Oss. Erg lang bleef hij daar niet en bracht hij het grootste gedeelte van z’n leven door in Helmond. Opgevoed met de muziek van die tijd kwam hij er al snel achter dat de stereotoren in huis ook een opnamefunctie had met cassettebandjes en zo werd zijn liefde voor radio stiekem geboren.

Toch dwaalde hij af en begon met zijn andere grote hobby: filmen. Na meegedaan te hebben aan wat korte filmprojecten wilde hij meer doen en zo kwam hij bij z’n opleiding terecht. Maar de liefde voor muziek en radio bleef altijd wel. Na lekker op allerlei vage internetradiostations gedraaid te hebben (Kent u Habbo nog?) kwam hij uiteindelijk bij Glow FM terecht. In eerste instantie als producer voor Glow Alternative waar hij zijn muziekhorizon verbreedde, later met een eigen programma.

Tegenwoordig is hij iedere zondagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur te horen op Glow FM. Buiten zijn werkzaamheden voor Glow FM is Jeffrey student, heeft een eigen zaak en is zwaar twitterverslaafd.

En stiekem is radio maken nog steeds een uit de hand gelopen hobby waar hij enorm van geniet…