Niels van der Veen

Iedere werkdag tussen 10:00 - 12:00 op Glow FM
Niels van der Veen

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Martelinstrument

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Zelf koken, sowieso!

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

-15,6

Favoriete liedje

Coldplay met The Scientist

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Ik zou op Tinder naar rechts swipen

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Henk uit Saving Private Henk wel even voorschieten

Behaal 100% productiviteit. Gratis bij Glow FM.

Niels van der Veen start je werk- of schooldag met de hits van Glow FM. Iedere dag om 10:00 zit je goed bij Glow; of je nou een kater hebt tijdens college, je je irritante collega’s zat bent, of gewoon een dagje vrij hebt! Niels heeft iedere twee heerlijke werkdag-classics voor je, de vertrouwde Glow 30-bingomolen is er bij én vlak voor de lunch bepaal jij waarop je meezingt in de meeting-meezinger. Het recept voor gegarandeerd 100% productiviteit – helemaal gratis. Enige wat jij hoeft te doen is je radio op Glow FM zetten.

Niels van der Veen

Deze knappe jongeman komt uit Friesland, maar woont al jaren in Brabant: “Brabant, daar wil je zijn!” – aldus Niels zelf, tijdens een shotje tequilla op een woensdagochtend.

Je herkent ‘m in het wild aan zijn compleet doorgeroeste auto, en als enige bagage een PIN-pas. Niels heeft namelijk een lichte fetish voor contactloos betalen. Verder is het een prima kerel, hoor!

Niels op Glow FM

Niels hoor je iedere werkdag om 10:00 op Glow, en  iedere donderdagavond in de Glow Evening; nieuwe tracks, nieuws wat het nieuws niet haalde, en de hits om je stapavond af te trappen!

@nielsvdveen