Niels van der Veen

Maandag tot en met donderdag vanaf 16:00 met de Glow FM Middagshow.
Niels van der Veen

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Martelinstrument

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Zelf koken, sowieso!

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

-15,6

Favoriete liedje

met

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Ik zou op Tinder naar rechts swipen

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Henk uit Saving Private Henk wel even voorschieten

De middagshow met de meeste muziek, Gratis bij Glow FM.

Niels van der Veen is de finale van je werk- of schooldag met de hits van Glow FM. Maandag tot en met donderdag vanaf 16:00 zit je goed bij Glow; of je nou RSI hebt van het meeschrijven tijdens college, je je irritante collega’s zat bent, of gewoon een dagje vrij hebt! Niels start de finale van je dag met o.a. de Vijf Over Vijf,  Meezing Maandag én altijd de dikste hits  van Eindhoven. En dat – helemaal gratis – zonder proefabonnement of premiumaccount. Enige wat jij hoeft te doen is je radio op Glow FM zetten.

Niels van der Veen

Deze knappe jongeman komt uit Friesland, maar woont al jaren in Brabant: “Brabant, daar wil je zijn!” – aldus Niels zelf, tijdens een shotje tequilla op een woensdagochtend.

Je herkent ‘m in het wild aan zijn compleet doorgeroeste auto, en als enige bagage een PIN-pas. Niels heeft namelijk een lichte fetish voor contactloos betalen. Verder is het een prima kerel, hoor!

Niels op Glow FM

Niels hoor je maandag tot en met donderdag tussen 16:00 en 19:00 bij Glow FM met de Glow FM Middagshow

@nielsvdveen

Niels Nieuwe Nummers:

Niels heeft ook zijn eigen hitlijst: Niels Nieuwe Nummers. Eigenlijk is het gewoon een lijstje met nieuwe muziek. Niels gooit er iedere vrijdag een paar nieuwe nummers in, en draait ze ook regelmatig in de middagshow. Hieronder een lekker Spotify-overzichtje: gewoon volgen!