Glow Deep

Glow DeepGlow Deep, vier internationale top dj’s die je perfect opwarmen voor de studenten stap avond. Rae, Mr. Belt & Wezol, Bolier en Lucas & Steve staan voor heerlijke muzikale (deep) house!

Rae – My House
Ze is dj, zangeres, producer en nu ook radiopresentatrice. Uit hartje Londen en soms vanaf Ibiza presenteert Rae My House. Elke maand hoor je haar zorgvuldig geselecteerde favoriete tracks van dit moment. Sterker nog, ze stelt elke maand een verse top vijf samen. Uiteraard hoor je ook het laatste nieuws rond haar komende releases en gigs over de hele wereld. Rae doet ook een beetje aan muzikale opvoeding, want ze laat je ook elke show kennis maken met een echte house klassieker. My House, elke eerste donderdagavond van de maand op Glow FM.

Mr. Belt & Wezol – Mr. Belt & Wezol’s Music Club
Dit Nederlandse dj/producers duo is net getekend bij het grote Spinnin Records en nu ook bij Glow FM. Hun show wordt misschien wel wereldwijd uitgezonden straks, maar hoor je als eerste op Glow FM waarvoor Mr. Belt & Wezol’s Music Club het levenslicht zag. En wat een licht! De tofste releases volgens Mr. Belt & Wezol, exclusieve tracks, een klassieker van de maand, guestmixen van DJ vrienden als Oliver Heldens en Chocolate Puma en elke week een verse demo van onbekend talent! Je checkt Mr. Belt & Wezol’s Music Club elke tweede donderdagavond van de maand op Glow FM.

Bolier – Forecast
Grote kans dat je Bolier zijn platen al lang kent via de radio in plaats van de club, maar je hoort ze werkelijk overal. Niet voor niets zegt Spotify dat Bolier één van de artiesten is die je in 2016 in de gaten moet houden. Bolier heeft er al een heel trance leven op zitten als Leon Bolier, maar maakt sinds 2015 deep house. Het gevolg is een berg DJ en radio support, veel club hits en miljoenen, letterlijk miljoenen plays of Spotify. Bolier houdt van relaxte house muziek, maar wel zo divers mogelijk, want de hokjescultuur, daar kan hij niets mee. Forecast brengt je verrassende house tunes en voorspelt de trends elke derde donderdagavond in Glow Deep op Glow FM.

Lucas & Steve – Skyline Sessions
Sinds 2015 zijn de twee vrienden Lucas en Steven exclusief getekend bij het grote Spinnin Records. Als Lucas & Steve zitten ze zelfs bij hetzelfde boekingskantoor als Avicii, Axwell & Ingrosso, Aron Chupa en Moby. De twee hebben een vrolijke sound, een beetje een kruising tussen deep house en future house, als je het dan toch in een hokje moet stoppen. Lucas & Steve scoorden al de nodige clubhits via Spinnin Records en hebben ook een eigen radioshow. Elke nieuwe show is geïnspireerd op één van hun laatste optredens. Dus ook tijdens de laatste donderdagavond van de maand ga je als student dansen naar bed of naar het café, als je nog wil gaan na Glow Deep tenminste…