Niels van der Veen

Behaal 100% productiviteit. Gratis bij Glow FM.

Niels van der Veen start je werk- of schooldag met de hits van Glow FM. Iedere dag om 10:00 zit je goed bij Glow; of je nou een kater hebt tijdens college, je je irritante collega’s zat bent, of gewoon een dagje vrij hebt! Niels heeft iedere twee heerlijke werkdag-classics voor je, de vertrouwde Glow 30-bingomolen is er bij én vlak voor de lunch bepaal jij waarop je meezingt in de meeting-meezinger. Het recept voor gegarandeerd 100% productiviteit – helemaal gratis. Enige wat jij hoeft te doen is je radio op Glow FM zetten.

Niels van der Veen

Deze knappe jongeman komt uit Friesland, maar woont al jaren in Brabant: “Brabant, daar wil je zijn!” – aldus Niels zelf, tijdens een shotje tequilla op een woensdagochtend.

Je herkent ‘m in het wild aan zijn compleet doorgeroeste auto, en als enige bagage een PIN-pas. Niels heeft namelijk een lichte fetish voor contactloos betalen. Verder is het een prima kerel, hoor!

Niels op Glow FM

Niels hoor je iedere werkdag om 10:00 op Glow, en  iedere donderdagavond in de Glow Evening; nieuwe tracks, nieuws wat het nieuws niet haalde, en de hits om je stapavond af te trappen!

@nielsvdveen