(AFGELOPEN) Ga terug in de tijd met Flashback. Win kaarten!

Vruuger! Toen wasbenzine nog isbenzine was… Toen er gedraaid werd zonder BPM meters en met het zwarte goud.. Wanneer je naar TMF the DJ’s keek voordat je op stap ging en daarna lekker uit je plaat ging. De eerste momenten dat je wenste dat er geen einde aan de nacht kwam. Die avondjes zijn er nog steeds, maar waar is díe muziek!?

Flashback neemt je terug naar díe tijd: de kneiters van toen, de kippenvelplaatjes, de vergeten parels op vinyl. Het wordt een nacht waar weer eens lekker buiten de lijntjes gekleurd mag worden.

SMS ‘GLOW + FLASHBACK + je naam’ naar 3010 of gebruik de Glow FM App

De Oude Rechtbank wordt omgetoverd tot een reünie van muzikale herkenning én gezichten. Artiesten uit die tijd hebben hun kelders en bergingen doorgespit en tranen gelaten bij het terugzien van hun eerste gekochte vinyl. En nu mogen ze die weer op de platenspeler leggen.

Line-up: Krug, Joël Hemmen, Pieter Lepelaars, Ballhaus, Miss BontBeats, Ralph Laurentius, D’Horsé, Monsieur Pompe, Medito, Rubi K, Niels Sterken, Naughty Nik, Tommie Frencken.

Dit zijn de namen die clubs als Lapaz, café Tracé, Funky Bizniz, Miller Time, Puur en de KITSCH in Eindhoven groot hebben gemaakt. Een echt Eindhovens feestje dus én een prima trip down memory lane!