Danskraker 11 november 2017: Clean Bandit ft. Julia Michaels – I Miss You

In januari van 2014 verscheen de single “Rather Be” van Clean Bandit waarop ook Jess Glynne te horen is. Het nummer komt binnen op de eerste plaats van de Britse hitlijst en staat daar vier weken en bereikt ook in de Top 40 de eerste plek. Het nummer groeit uit tot de grootste Top 40-hit van 2014. “Rockabye”, met daarop ook Sean Paul en Anne-Marie, werd in december 2016 hun tweede nummer 1-hit in de Top 40.

In 2017 weten ze Zara Larrson te strikken voor hun nieuwe single, “Symphony”, en het wordt hun derde top 3-hit in ons land. Na hun samenwerking met Jess Glynne, Anne-Marie en Zara Larsson kiest Clean Bandit opnieuw voor een dame uit het hoge vocale segment.

Deze keer komen de vocalen van songwriter en sinds kort superster Julia Michaels. Deze dame schreef eerder songs voor Demi Lovato, Fifth Harmony, Hailee Steinfeld en Gwen Stefani. De nieuwe track “Miss You” is de opvolger van de hit “Symphony” met Zara Larsson. Clean Bandit is genomineerd voor een MTV EMA Award, die morgen in Londen worden uitgereikt.