Wat vind jij het allermooiste plekje van Eindhoven?

Het radioprogramma Jordinair op Glow FM is op zoek naar de allermooiste plekken van de stad. Jordy en Mark vinden dat er veel te veel mooie plekken in Eindhoven en omgeving onderbelicht blijven en roepen daarom te hulp in van alle Eindhovenaren.

Heb jij een plek waar je een mooie herinnering aan hebt? Of een plek waar je het allerliefste komt? Laat het weten via de Glow FM app, en wie weet vertel jij dan binnenkort over jou favo plekkie.

Zelf hebben ze hun favoriete plekken al ingevuld op hun JORNDINAIR MOOISTE PLEKJES VAN EINDHOVEN KAART

Mark voelt zich het meeste thuis in het Philips Stadion. “Ik heb daar zoveel mooie momenten meegemaakt. En ook pijnlijke trouwens hahaha. Ik zou geen andere plek kunnen bedenken waar zoveel emoties in 90 minuten kunnen samenkomen.” Voor Jordy ligt dat net wat anders. “Mijn favoriete plekje is deze nieuwe studio van Glow FM. Heerlijk radio maken, met uitzicht op het Stratumseind.”

Inmiddels kwamen daar via luisteraars al een shoarmatent met de beste kapsalon, en een grasveldje in het Stadswandelpark bij. Daaruit blijkt ook dat het echt alle kanten op kan. “Alles mag, en alles kan. Als het maar in Eindhoven en omgeving is.”

SMS ‘GLOW + Mijn favo plek is … + je naam’ naar 3010 of gebruik de Glow FM App

Een sms’je naar Glow FM kost 35ct. per ontvangen bericht, exclusief de kosten van je mobiele provider.