Glow FM past de programmering aan

Glow FMUpdate 22-03-2020: De programmering is aangepast met programma’s vanuit huis. Benieuwd wie je straks door je speakers hoort? Check dat HIER.

Hoi lieve luisteraar,
Vanwege het coronavirus en de nieuwe maatregelen vanuit de overheid heeft de organisatie besloten dat Glow FM de rest van de maand met een aangepaste programmering draaien. Dat betekent dat de meeste gepresenteerde programma’s en alle (geplande) winacties komen te vervallen, zo ook de winactie van tickets voor de Eredvisiewedstrijd PSV – FC Emmen die deze week loopt. Uiteraard zenden wij in deze periode nog steeds de lekkerste muziek van Eindhoven en omgeving uit, en gaan de mixprogramma’s in het weekend gewoon door. Je hoeft ons echt niet te missen!

Michiel Bosgra, directeur-hoofdredacteur van Studio040 en Glow FM: “Onze radiozenders draaien voor een groot deel op vrijwilligers, die de rest van de week een opleiding volgen of ergens anders werken. Al met al komen er gedurende de week vele tientallen mensen hier over de vloer. We vinden het niet verantwoord daar nu mee door te gaan.”

Het beperken van het aantal mensen dat in het studiopand aan het werk is, is ook bedoeld om te voorkomen dat de journalisten van de nieuwsredactie besmet raken met het coronavirus. “Ook al is dat virus vooral gevaarlijk voor specifieke groepen. We willen niet dat we een rol spelen in het besmetten van kwetsbare mensen. En het zou ook erg lastig zijn als meerdere journalisten tegelijk ziek zouden worden.”

Op Glow FM hoor je de komende tijd doordeweeks non-stop muziek. De mixprogramma’s op vrijdag-, en zaterdag- en zondagavonden gaan wel door, zodat je toch nog een beetje het uitgaansgevoel kunt krijgen in het weekend!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het coronavirus in de regio Eindhoven? Doe dat via het liveblog van Studio040.

Tot horens!

Team Glow FM

Dit bericht zullen wij updaten als dat nodig is. – 22-03-2020 10:50