Win kaarten voor Housequake History of House 2024

Bij Glow FM kan je vanaf maandag 25 maart de hele week kaarten winnen voor Housequake History of House 2024. Elke werkdag geven we tussen 19.00 en 21.00 uur twee kaarten weg voor dit toffe dancefeest op zaterdag 6 april in Vibes Event Center in hartje Eindhoven.

Na het grote succes van de Housequake: 20 years of house tour vorig jaar, was wel duidelijk dat zowel het publiek als Roog en Erick E. nog een rondje Nederland wilde doen. Want de clubavonden van Housequake met de grootse club- en festivals hits van de afgelopen twintig jaar waren binnen no-time uitverkocht.

Nieuwe generatie
“Het mooie is dat we niet alleen de mensen die toen jong waren terug zagen keren naar de dansvloer, maar dat ze ook hun kinderen meenamen”, vertelt Roog. “Hoe mooi is het dat je met zo’n tour met de muziek van toen, die wel een kleine opfrisbeurt heeft gekregen, een nieuwe generatie mag inspireren.”

Dit was de boost om het idee waar ze al een tijdje mee liepen nu serieus uit te werken: History of House. Een event met de coolste house hits van de afgelopen 20 jaar gemixed met de sound van nu.

Line-up
Tijdens de History of House events worden de underground hits uit de tijd van de Sneakerz, Now & Wow, RUSH, Nope is Dope en natuurlijk Housequake gedraaid door de mensen die toen ook al de bazen van de scene waren.

In Eindhoven hebben de mannen van Housequake een heel fijne line-up samengesteld met DJ-vrienden die nog steeds met de top meedraaien. Chuckie, Gregor Salto, Lucien Foort, Jeroenski, Mitch Crown en Devine maken het feest compleet.

VIBES
Housequake History of House 2024 is op zaterdag 6 april vanaf 16.00 uur tot en met 01.00 uur ’s nachts in Vibes Event Center in hartje Eindhoven. Dat is het oude Beursgebouw naast het Centraal Station en de Bijenkorf, maar het heeft wel een serieuze upgrade gehad

Win kaarten
Bij Glow FM win je elke werkdag tussen 19.00 en 21.00 uur kaarten in Glow Evening en bij Dylan Verstappen. Het enige wat je hoeft te doen is Housequake + je naam sturen via de gratis Glow FM app of via de ouderwetse sms op 3010. Alleen dan moet je er wel even GLOW voor zetten.