Jop van der Zee

Jop van der Zee

Als ik een instrument zou zijn ben ik een...

Piano

Zelf koken of opwarmmaaltijden?

Opwarmmaaltijden

Ik geef de koffie in het pand van Glow FM het cijfer:

5,6

Favoriete liedje

Robin Schulz feat. James Blunt met OK

Wat vind je van Marcel van der Steen?

Ik hoor hem eigenlijk nooit zo vaak. Hij zit zaterdag nacht op de zender en ik zondag ochtend. Maar hij maakt vast een leuk programma.

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik...

Rijk zijn

Je kan hem maar voor één ding s’nachts wakker krijgen en dat is om een radio show te maken. Daarom heeft Jop er ook geen enkele moeite mee om zondag vroeg uit zijn bed te komen.

Toen Jop elf jaar was kreeg hij een speaker en een microfoon. Dat was het begin van zijn radio carrière. Als hij ook maar even vrije tijd had ging hij al naar zolder om radio te maken. Niemand die hem kon horen maar dat maakte hem niet uit. Hij wilde gewoon oefenen om later echt de zender op te kunnen. 

Jop heeft al radio gemaakt bij verschillende lokale omroepen. Vooral in de omgeving waar hij woont, Heusden. Maar al die omroepen draaide niet echt de muziek die Jop leuk vindt. Toen hij dus het aanbod kreeg om bij Glow FM radio te komen mogen maken. Wilde hij natuurlijk geen nee zeggen. 

Hij zei uitbundig ja terwijl hij nog niet wist welke tijd hij zou gaan vullen. Toen hij hoorde dat het de zondag ochtend zou zijn kwam hij erachter dat zijn weekend nu echt weg is. Maar na he bijkomen van dat nieuws is Jop super blij dat hij elke zondagochtend van 10:00 tot 12:00 radio mag gaan maken!