Mixed Up

Mixed UpGlow FM laat je horen dat Eindhoven meer dan genoeg DJ-talent in huis heeft. Acht top acts uit de regio laten je elke vrijdagavond de vetste tracks horen in het danceprogramma Mixed Up. Ook al is het Mixed Up 2.0 er knallen nog steeds “more beats than you can handle” uit je speakers.

Mixed 2.0
Na ruim tien jaar elke week een andere top DJ en guestmix in de show gehad te hebben, is het tijd voor een nieuwe koers in Mixed Up: De beste DJ’s uit de regio Eindhoven hoor je nu elke vrijdagavond op Glow FM. Negen toppers die elke maand een verse mix droppen met hun nieuwste eigen tracks en die van hun DJ-vrienden. Mixed Up is het danceprogramma wat je moet checken als je wilt horen wat Eindhoven qua house allemaal te bieden heeft.

Residents
Brooks, TV Noise, Ferreck Dawn, Mr. Belt & Wezol, Silque, Neverglow, BXT en Collin Jax. Veel festivals in de regio zouden heel blij worden van zo’n line-up. Waar de één al inmiddels over de wereld reist en samenwerkingen heeft met internationale top acts, staat de ander aan het begin van zijn carrière. Wat deze DJ/producers allemaal verbindt is dat hun roots in de regio Eindhoven liggen, dat ze enorm getalenteerd zijn en een passie voor house muziek hebben en daarom resident zijn bij Mixed Up.

Line-up
1e vrijdag van de maand: Ferreck Dawn, Neverglow en Ben van Kuringen
2e vrijdag van de maand: Jay-D, Brooks en BXT
3e vrijdag van de maand: Silque
4e vrijdag van de maand: Mr. Belt & Wezol en Collin Jax

Mixed Up ‘godfather’ Collin Beijk zet daarnaast een selectie van de nieuwste releases op een rij en laat je ook de allerlaatste promo’s horen in Mixed Up.

Non-stop
Het credo van Mixed Up is altijd More beats than you can handle! geweest, daarom geen gezever meer, maar drie uur lang knallend het weekend in. Na jarenlang interviews en guestmixen in Mixed Up van de hele wereldtop waaronder Avicii, Hardwell, Martin Garrix, Steve Angello, Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Showtek, Afrojack, Quintino, R3hab en werkelijk tientallen andere top DJ’s ligt de focus nu op al het DJ-talent uit de regio Eindhoven. Mixed Up begint dan aan een nieuw hoofdstuk, maar het feestje blijft gewoon op de vrijdagavond en -nacht. Volume helemaal open en gewoon Glow FM aan met Mixed Up.