Mixed Up

Mixed UpMixed Up is het nieuwe danceprogramma op de vrijdagavond bij Glow FM. Elke vrijdagavond knallen er “more beats than you can handle” uit je speakers. De nieuwste tracks, interviews, charts, internationale top dj’s. Mixed Up heeft het allemaal.

Nieuw?
Het danceprogramma bestond overigens al een poosje. Vijf jaar lang maakte Collin Beijk Mixed Up al bij een andere zender. Het concept van vier verschillende dj’s met elke week andere guest dj en ‘uitgebreide’ interviews, bleek daar een waar succes. Toen Glow Dancenight op de vrijdagavond stopte, werd Mixed Up al snel uit de mottenballen getrokken. Dat Gijs Laureijs daarbij kwam, die je misschien stiekem beter kent als Gustav White, was niet meer dan logisch.

Wereldtop
Mixed Up interviewde de wereldtop aan dj’s en velen van hen maakte ook guestmixen voor het programma. Denk aan namen als Hardwell, Avicii, Afrojack, Laidback Luke, Mark Knight, Martin Solveig, Dada Life en The Shapeshifters. Mixed Up steunde ook jong talent van begin af aan zoals toppers als Nicky Romero en Quintino, maar ook Eindhovens trots D-wayne!

Interviews
Of ze allemaal terugkeren in Mixed Up op Glow FM, kunnen we je niet beloven, maar de meesten wel. Sterker nog het is weer ouderwets chaos om iedereen in te plannen, want de dj’s hebben Mixed Up gemist. Het programma staat bekend om zijn openhartige interviews met dj’s. Geen standaard vragenlijstje van twee minuten, we vragen die plaatjesdraaiers en producers alles.

Beats
Voordat je denkt dat dit het eerste praatprogramma over dancemuziek is, geen zorgen! Mixed Up heeft als credo: More beats than you can handle! Primeurs, de nieuwste platen en exclusieve guestmixen van top dj’s. Je hoeft vrijdagavond helemaal niet te stappen. Volume helemaal open en gewoon Glow FM aan met Mixed Up.